1-6 april 2022

Vi arrangerer vår første festival til våren. En blanding mellom musikk, kunst, litteratur og aktiviteter, med fokus på både mental og fysisk helse.

 

Kultur er ikke bare til pynt i samfunnet. Kultur er det første som blir nedprioritert i et samfunn i krise, men kultur er håpet som aldri dør. Det holder oss i livet og det gir oss grunn til å håpe på bedre dager. Kultur, om det så er musikk, teater eller kunst, er så ubeskrivelig viktig for vår mentale helse og hverdag. Den har formet vår fortid, vår nåtid og den former vår framtid. Kultur holder oss samlet, og i en utfordrende hverdag som vi har hatt i det siste, har det aldri vært viktigere å ta vare på hverandre og skape opplevelser sammen.

3. 4

Almir og puffene;  Sentralen 

"Almir og puffene" er en konsert for barn og unge, fra 7 år og oppover. Det er en ordløs konsert som handler om Almir sin oppvekst. Han gjenskaper lydene i trekkspillet sitt - opp og ned trapper, gjennom dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder og barnelatter med store smil. Hver av puffene har egne høyttalere og skifter farge etter lysdesign og musikk som spilles. 

4. 4

Divanhana; Kulturkirken Jakob

Etter utsolgte konserter i Canada og rundt omkring i Europa, kommer Divanhana endelig til Oslo. Divanhana spiller tradisjonell musikk fra Bosnia og Hercegovina, med en liten twist. Til tross for at de innimellom blander sjangere, er grunnmelodiene fortsatt uendret, og det er nok for publikum til at de kan være med å synge. Dermed er stemningen magisk og intim, noe du sjelden har mulighet til å oppleve

6. 4

Charlie Siem; Bærum Kulturhus

- med Itamar Golan og Sonoro Strykekvartett

Det er en glede for oss å kunne ønske Charlie Siem og Itamar Golan velkommen til vår avslutningskonsert i Bærum Kulturhus. Denne kvelden deler de scenen med den unge og lovende Sonoro Strykekvartett, som vil innlede konserten. 

2.4

Workshop med Momentum trening

- aktivitet for foreldre og barn 

Hvordan kan foreldre og barn komme i bedre form sammen? Momentum inviterer til trening og lek, til glede og nytte for store og små. 

Vil du jobbe med oss?

Vi elsker samarbeid, og vi elsker gode ideer. Hvis du har lyst til å samarbeide med oss på prosjekter, eller ønsker å tipse oss om en kunstner eller organisasjon, ta kontakt på post@amanett.no