top of page

Ett år av muligheter

Det har vært et fantastisk og uforutsigbart år. Med en forholdsvis tung start, avsluttet vi året med noen vellykkede prosjekter og gleder oss til fortsettelsen i 2023. 

 

Kultur er ikke bare til pynt i samfunnet. Kultur er det første som blir nedprioritert i et samfunn i krise, men kultur er håpet som aldri dør. Det holder oss i livet og det gir oss grunn til å håpe på bedre dager. Kultur, om det så er musikk, teater eller kunst, er så ubeskrivelig viktig for vår mentale helse og hverdag. Den har formet vår fortid, vår nåtid og den former vår framtid. Kultur holder oss samlet, og i en utfordrende hverdag som vi har hatt i det siste, har det aldri vært viktigere å ta vare på hverandre og skape opplevelser sammen.

Vi har hatt prosjekter for både barn, unge og eldre, samarbeider med kjente artister og morgendagens stjerner, og satt standarden høyt for oss selv. 

3. 4

"Almir og puffene" er en konsert for barn og unge, fra 7 år og oppover. Det er en ordløs konsert som handler om Almir sin oppvekst. Han gjenskaper lydene i trekkspillet sitt - opp og ned trapper, gjennom dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder og barnelatter med store smil. Hver av puffene har egne høyttalere og skifter farge etter lysdesign og musikk som spilles. 

3.4

Hvordan kan foreldre og barn komme i bedre form sammen? Momentum inviterer til trening og lek, til glede og nytte for store og små. Deltakelse er gratis, men vi ber om påmelding til post@amanett.no

4. 4

Etter utsolgte konserter i Canada og rundt omkring i Europa, kommer Divanhana endelig til Oslo. Divanhana spiller tradisjonell musikk fra Bosnia og Hercegovina, med en liten twist. Til tross for at de innimellom blander sjangere, er grunnmelodiene fortsatt uendret, og det er nok for publikum til at de kan være med å synge. Dermed er stemningen magisk og intim, noe du sjelden har mulighet til å oppleve

6. 4

Det er en glede for oss å kunne ønske Charlie Siem og Itamar Golan velkommen til vår avslutningskonsert i Bærum Kulturhus. Denne kvelden deler de scenen med den unge og lovende Sonoro Strykekvartett, som vil innlede konserten. 

Vil du jobbe med oss?

Vi elsker samarbeid, og vi elsker gode ideer. Hvis du har lyst til å samarbeide med oss på prosjekter, eller ønsker å tipse oss om en kunstner eller organisasjon, ta kontakt på post@amanett.no

bottom of page