PROGRAM 

Piano Keys

Musikk

Kunne du tenke deg et liv uten musikk? Ikke vi heller. Bli med på workshop, konsert og musikalske opplevelser. 

Woman in Art Gallery

Kunst

Det flotte med kunsten er at vi alle vil betrakte den annerledes i forhold til vår egen kunnskap og opplevelser. Det kan føre til spennende samtaler. Bli med oss på museum.

Clifftop Yoga

Friluftsaktiviteter

Det er godt å holde seg i aktivitet, men ved siden av å være sunt, bør det også være morsomt. Bli med oss på gratis gåtur i ditt nabolag. 

 

Sammen om en kreativ plattform 

 

Alle mennesker er kreative, på forskjellige måter. Hver eneste dag av vårt liv krever at vi er kreative, noen dager mer enn andre. Det hjelper oss å bli smartere. I dag vet vi mer enn vi visste i går, og i morgen vil vi vite mer enn vi vet i dag. 

Det er som regel nå vi blir utfordret med nye oppgaver,  situasjoner, mennesker eller endringer i livet, at vi viser oss fra vår  mest kreative side. Vi utfordres hver dag til å tenke nytt, til å tenke annerledes, og det bidrar til at vi bruker vår kunnskap og kompetanse på nye måter. 

Vi ønsker å legge til rette for at barn og unge får del i kunst- og kulturopplevelser av høy kvalitet, både som publikum og medredaktører i skapende prosesser. Når vi så kan kombinere dette med naturopplevelser og aktiviteter ute i det fri, så gir det en økt glede for oss, men forhåpentligvis også for de involverte. Vi skaper kreative ting sammen. Det er små steg som fører til store resultater som varer.