OM OSS

Utvikling. Dialog. Nytte.

Kultur har alltid vært viktig og spiller enten en mindre eller større rolle i et menneskets liv. Amanett har valgt å fokusere på musikk, kunst, litteratur og friluftsliv. Dette er ting hver av oss bruker på hver vår måte, for å berike vårt eget liv. Det gjør oss ulike og unike, men vi sitter alle med det samme ønsket til sist. Et ønske om et innholdsrikt og godt liv.

La oss møtes på halvveien

Broer har alltid blitt brukt som metafor for møter og avskjed mellom mennesker, men til tross har de alltid knyttet sammen to sider og to veier, som møtes på midten. Derfor ønsker vi å arbeide med brobyggende og kulturelle aktiviteter for barn, ungdom og eldre. Formålet er å bidra til utvikling og bedring av det fysiske, lærende og stimulerende miljø, samt fremme et mer mangfoldig kulturliv. Stiftelsen Amanett vil også samarbeide med internasjonale og nasjonale partnere i prosjekter der det viser seg å være naturlig.

Seaside Bridge
Foggy Pier

Amanett

Ordet "Amanett" betyr å skape noe som andre kan ha nytte av. Å skape noe som kan gå i arv , og som igjen vil gi tilbake noe godt til samfunnet. Det er vår visjon å skape noe som de fleste, og de som ønsker, kan ha nytte av.

​Amanett ble grunnlagt våren 2020, på godt og vondt, samtidig som samfunnet ble stengt på grunn av koronaviruset. Det har i starten lært oss hvor fort ting kan endre seg, og hvor viktig det er å finne alternative måter å jobbe på. Parallelt erfarte vi også hvor viktig den menneskelige kontakten er, det å fysisk samles, gå på konsert, ta en kaffe eller gå en tur i skogen.

Vi håper at vi sakte men sikkert vil klare å realisere våre mål og visjoner, sammen.