top of page

" Without music, life would be a mistake" 

                                                 Friedrich Nietzsche

Vi kan ikke tenke oss et liv uten musikk. For mange mennesker er musikk en viktig del av livet, og vi bruker musikk til å takle både glede og sorg. Musikk er vår hovedsatsingsområde og ved siden av å arrangere små konserter i utvalgte historiske bygg, ønsker vi også å invitere barn og ungdom til forskjellige workshops og samlinger, hvor de kan lære mer om musikk og bransjen.  

Fra 1-6 april 2022 arrangerer vi en liten festival hvor vi vil kombinere musikk, kunst og ikke minst fritidsaktiviteter, primært for barn og ungdom, men ønsker også alle andre velkommen. Kultur er ikke bare til pynt i samfunnet. Kultur er det første som blir nedprioritert i et samfunn i krise, men kultur er håpet som aldri dør. Det holder oss i livet og det gir oss grunn til å håpe på bedre dager. Kultur, om det er musikk eller kunst, er så ubeskrivelig viktig for vår mentale helse. 

Charlie Siem -2.jpg

Charlie Siem og Itamar Golan 
En lidenskapelig helaften med kjente slagere

Det er en glede for oss i Amanett Foundation å kunne ønske Charlie Siem og Itamar Golan velkommen tilbake til Bærum Kulturhus. Denne kvelden deler de scenen med den unge og lovende Sonoro Strykekvartett, som vil innlede konserten.

Charlie Siem er blitt verdenskjent som en av vår tids mest lovende fiolinister. Han har spilt med kjente orkestre og på prestisjefylte scener verden over. I kveld vil han, sammen med pianisten Itamar Golan bl.a spille utvalgte verk fra hans sjette soloalbum “Between the Clouds”, utgitt i 2020. Albumet inneholder for det meste en samling av korte verk, som i en tidligere tid ble hyppig spilt som ekstrastykker. Vi får høre bl.a Kreisler, Sarasate, Elgar og Wieniawski, som viser fiolinistens tekniske dyktighet og forførende sjarm. På disse stykkene er Golan en sympatisk og førsteklasses samarbeidspartner.  Albumet låter fantastisk, og vi ser frem til å høre en samling av disse verkene spilt i Bærums storstue, på en like gjennomført og respektfull måte.

06. april 2022 kl.19 Bærum Kulturhus

Sonoro Strykekvartett 2.jpg

Sonoro strykekvartett

Sonoro Strykekvartett ble opprettet i 2018 og består av fiolinistene Martha-Pil Neumer og Alva Holm, bratsjist Tuva Odland og cellist Hedda Aadland.

Sonoro har gjort konsertopptak i Harald Sæveruds hjem, Siljustøl, i Bergen, og i oktober 2020 gikk kvartetten til topps i Midgardkonkurransen som vinnere av den gjeve Midgardprisen. Sommeren 2021 stod Sonoro for avslutningskonserten under Grieg in Bergen, holdt egne konserter på Ramme, Roseslottet og bidro med innslag under Oslo kammermusikkfestival.

Sonoro vil spille utrag fra verk av Claude Debussy og Joseph Haydn. 

 06. april 2022  kl. 19 Bærum Kulturhus

Foto: 

bottom of page